Paper decor

Decor interior spatii private, birouri companii, decor zile festive, serbari, lansari boutique, bijuterii handmade, obiecte decorative sarbatori, obiecte vestimentare pentru evenimente si sedinte foto precum fustite sau rochite tutu
Contacteaza-ne!

Experienta si activitate

Despre

De la gingasii trandafiri din hartie cartonata, diafanele flori din hartie de matase si pompoane, pana la gigantele flori ce atrag toate privirile pe suport sau panouri, efectuam flori din hartie de toate dimensiunile; hartia poate fi simpla, din matase, creponata sau cu textura/model.

Suntem deschisi la idei legate de natura materialului florilor, combinatii de culori, cu un portofoiu bogat ce contine: decor interior spatii private, birouri companii, decor zile festive, serbari, lansari boutique, bijuterii handmade, obiecte decorative sarbatori, obiecte vestimentare pentru evenimente si sedinte foto precum fustite sau rochite tutu.

Clothing

Decor interior spatii private

Galerie >>
Clothing

Decor birouri companii

Galerie >>
Clothing

Rochite sau fustite tutu

Galerie >>
Clothing

Obiecte decorative sarbatori

Galerie >>

Servicii oferite

Oferim servicii de decoratiuni numai pe baza de comanda!

Paper decor

Rochite si fustite tutu

Obiecte decorative

Timp de executie

Difera in functie de cerinte, de la 3-4 zile pana la 2-3 saptamani, in fuctie de cantitatea florilor.

Preturi estimative

Preturile incep de la 3 lei florile mici de cca 6-7 cm, 30 lei cele de cca 40cm, pana la 150 lei cele mari de 1m cu tot cu suport.

PRETURILE AFISATE sunt estimative, ele difera in fuctie de complexitate sau culoarea florilor - cele texturate sau metalizate sunt culori speciale.

Testimoniale

Ce Spun Clientii