Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare.

Despre produse si servicii

Continutul site-ului a fost alcatuit cu cea mai mare atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor.
De aceea, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, site-ul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua  la livrarea produselor. Site-ul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata la livrare. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.
Transfer bancar.Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dovada platii trebuie trimisa pe mail la adresa contact@croitoriebacau.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Politica de confidentialitate

Site-ul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
Site-ul nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Dispozitii finale

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in cazul existentei unor greseli in paginile magazinului, referitoare in principal la preturi, stocul disponibil, termenul de livrare, perioada promotiei, perioada de reducere a pretului. Magazinul il informeaza pe Client despre aceasta prin e-mail sau prin telefon.

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in situatii care creeaza indoieli despre autenticitatea informatiilor furnizate de Client in timpul completarii comenzii.